当前位置: 首页  科学研究  学术交流  学术报告

数学学科动力系统与非线性分析研究所学术报告(杜增吉 江苏师范大学)

发布者:付慧娟   发布时间:2020-11-06  浏览次数:93

报告题目:Dynamics of traveling waves for reaction-diffusion equations and shallow water wave models

人:杜增吉,江苏师范大学数学与统计学院

报告时间:2020年11月9号(星期一)下午:14:00-15:00

报告地点:云端腾讯会议

https://meeting.tencent.com/s/DNDVHRaUoSvy,会议ID:661 645 929

摘要:In this talk, we discuss the dynamics of solitary wave, traveling wave and periodic wave solutions for reaction-diffusion models and shallow water wave equations by using the method of dynamical system, especially the geometric singular perturbation theory and invariant manifold theory as well as Abelian integral and asymptotic theory.

简介:杜增吉,江苏师范大学副校长,教授、博士生导师,中国数学会奇异摄动专业委员会副理事长,江苏省优秀教育工作者,江苏省“333高层次人才”中青年科学技术带头人,江苏省“青蓝工程”中青年学术带头人。研究方向为微分方程与动力系统、奇异摄动理论及其应用、生物数学等。近5年,在J. Funct. Anal.,J. Nonlinear Sciences, J. Differential Equations, J. Math. Biol. , Commun. Contemp. Math.中国科学数学等数学杂志上发表SCI论文近20篇,主持国家自然科学基金和省部级项目10余项,先后担任Discrete Dynamics in Nature and Society, AIMS Mathematics等SCI杂志编委。

邀请人:动力系统研究团队

欢迎教师和研究生参加!