当前位置: 首页  学术动态

数学学科现代分析及其应用研究所学术报告(耿俊 兰州大学 )

发布者:鲍旭东   发布时间:2021-11-03  浏览次数:429

报告题目Extrapolation, weighted Good-λ type bounds on Lipschitz domain, with application to Homogenization of Systems of Elasticity

报告人:耿俊,兰州大学数学与统计学院

报告时间:11月8日 周一 晚上6:30-8:00

报告地点: 20-308

腾讯会议ID: 110 648 723,

摘要: For a family of systems of linear elasticity with rapidly oscillating periodic, bounded measurable coefficients, we give a sufficient condition for the weighted W1,2 stimates for weak solutions of Neumann problems in a fixed bounded Lipschitz domains by using a weighted real variable method.

报告人简介:

耿俊,2011年获美国肯塔基大学博士学位,青年长江学者,现任兰州大学教授、博士生导师。主要从事非光滑区域上的椭圆边值问题和均匀化理论的研究。先后主持国家自然科学基金青年基金1项,面上项目2项。在SIAM J. Math. Anal.、 Arch. Ration. Mech. Anal.、Anal. PDEJ. Differential EquationsProc. Amer. Math. Soc.J. Funct. Anal.Indiana Univ. Math. J.Adv. Math..等国内外重要期刊发表多项高质量研究成果。

邀请人:陈杰诚